Studio Torkkelin Passikuvaamo

Yhteystiedot

Studio Torkkelin passikuvaamo

Y-tunnus:  0704122-7

Virka-aika arkisin klo 10-18

Puhelinnumero: 0400 853866

Osoite: Tuomiokirkonkatu 21, Tampere

Sähköposti: passikuvaamo@studiotorkkeli.fi

Suvi

Suvi Kivimaa

Laura

Laura Tammisto

Kimmo

Kimmo Torkkeli

Jarkko

Jarkko Kähkönen

Passikuvaamon tarina

Suomen Passikuvaamo Osakeyhtiön perustamissuunnitelmat käynnistyivät, kun Kimmo Torkkeli, pitkäaikainen valokuvaaja ja Studio Torkkeli Oy:n perustaja, huomasi, että passikuvaus on maassamme hyvin aliarvostettu laji. Monesti passikuvat otetaan “miten sattuu” ja kuvaaja itsekin perustelee “sehän on vain passikuva”.

Kaikki me kuitenkin haluaisimme myös passikuvassa näyttää hyvältä, ja kyllähän passikuva on mahdollista ottaa myös hyvin, kun siihen vähän laittaa aikaa ja vaivaa. Siispä Kimmo päätti perustaa Suomen Passikuvaamo Osakeyhtiön, jossa kuvattaisiin “onnistuneita naamoja”. Yhtiö perustettiin syksyllä 2008 ja liike Tuomiokirkonkadulla avasi ovensa tammikuussa 2009.

Alkuaikoina liikkeen kantava ajatus oli nimenomaan passikuvat, mutta muutaman vuoden kuluessa huomattiin, että yrityksillä oli suuri tarve ns. walk-in henkilökuvaukselle, eli nimitys- ja edustuskuville, jotka voidaan kuvata studiolaatuisena, mutta ilman ajan varausta ja verraten nopeasti. Sittemmin Passikuvaamon toiminnassa yritysten henkilökuvaus on tullutkin yhä suurempaan rooliin, ja sitä myöten Passikuvaamon nimi alkoi myös tuntua hiukan rajoittavalta tekijältä.

Suomen Passikuvaamo Osakeyhtiö toimi koko ajan 2008-2016 tiiviisti Studio Torkkeli Oy:n kanssa, ja keväällä 2016 päätimmekin yhdistää molempien yhtiöiden toiminnan saman osakeyhtiön, Studio Torkkeli OY:n alaisuuteen. Myös passikuvia otetaan jatkossa normaaliin malliin, mutta panostamme jatkossa ennen kaikkea yritysten palvelemiseen niin pienimuotoisten henkilökuvausten osalta kuin isompien mainoskuvausten merkeissä.

Studio Torkkelin iso studio Hatanpään teollisuustalossa ja “pikkustudio” Tuomiokirkonkadulla muodostavat loistavan kokonaisuuden, jonka puitteissa lähes mitkä vaan kuvaukset ovat toteutettavissa!

 

Yhteistyössä

ammattivalokuvaajat1

logo_nina

logo_valokuvia

Studio Torkkeli