Studio Torkkelin Passikuvaamo

Passi- ja viisumikuvat

T

eemme huippulaatuiset viisumi- ja passikuvat Tampereella ammattitaidolla, ripeästi ja vaivattomasti. Kuvaamme mielellämme passikuvat myös vauvoista. Passia ja henkilökorttia varten poliisi vastaanottaa kuvat sähköisesti. Voimme toimittaa kuvat suoraan Passikuvaamolta poliisin järjestelmään. Ajokorttia varten tarvitset pääsääntöisesti paperiset kuvat, mutta jos olet lähivuosina hakenut passia niin et välttämättä tarvitse uusia kuvia lainkaan, lisätietoja Trafin sivulta,  http://www.trafi.fi/tieliikenne/ajokortti_trafiin   “Et tarvitse uusia kuvia, jos olet toimittanut valokuvat vuonna 2013 tai sen jälkeen ajokorttia, kuljettajakorttia, ammattipätevyyskorttia, ADR-ajolupaa tai taksinkuljettajan ajolupaa varten tai sinulle on myönnetty henkilökortti tai passi viimeisen viiden vuoden aikana”

Kuvausta varten ei tarvitse varata aikaa. Jos tarvitset kuvausta aukioloaikojen ulkopuolella, olethan yhteydessä!

Tietoa passi- ja viisumikuvista

mallipassikuvaPassikuvalle on Suomessa hyvin tarkat määräykset. Poliisin määrittelemät ohjeet löytyvät täältä. Passikuvaamolla olemme tietoisia kaikista määräyksistä ja teemme kuvat ohjeiden mukaan. Tarkkaa on mm. kuvan mitoitus (kuvan korkeus ja kasvojen korkeus kuvassa), oikea valotus, pään asento jne. Esimerkiksi silmälasit saa kuvassa olla päässä, jos niiden kehykset eivät peitä silmää tai silmäluomea, eikä laseista aiheudu varjoja. Hiukset eivät saa peittää kasvoja ja kasvojen on oltava suoraan kohti kameraa. Annamme kuville takuun: jos kuva jostain syystä hylättäisiin, saat rahasi takaisin tai uudet kuvat.

malliviisumikuva

Viisumikuvien vaatimukset vaihtelevat maakohtaisesti paljon. Osaan viisumeja vaaditaan yksinkertaisesti ”passikuva”, jota ei ole tarkemmin määritelty, joskus viisumikuvalle on hyvinkin tarkat ohjeet. Yleisimpiin viisumeihin (esim. Usa ja Intia) meillä on tarkat ohjeet, ja mahdollisuuksien mukaan selvitämme ohjeita suurlähetystöjen kautta. Pystymme tekemään kuvan mihin tahansa kokoon, lähes millä tahansa taustalla ja kiiltävälle tai mattapintaiselle paperille.

passikuvat